Prisma Pro Aerogel leidingwerk

Het best isolerende hoog-temperatuur leidingwerk op de markt.

Prisma Pro solar leidingwerk met aerogel isolatie.

Nieuw bij Prisma Pro: ons unieke leidingwerk.

Wat maakt het Prisma Pro Aerogel leidingwerk uniek?

Hoge temperatuur.

Het leidingwerk van Prisma Pro heeft een maximale werktemperatuur van maar liefst 650°C. Er is momenteel geen enkel leidingwerk op de markt die deze temperaturen aan kan.

Hydrofoob.

De unieke aerogel isolatie is hydrofobisch. Letterlijk vertaald betekent het woord hydro (Latijns voor water) en foob (Latijns voor angst): watervrezend. In de praktijk betekent het dat de isolatie waterafstotend is.

Zeer dunne isolatie.

De aerogel isolatie is slechts 6,5mm dik en heeft een isolatiewaarde 0,018 W/(m*K). In vergelijking: onze EPDM isolatie heeft een dikte van 13 mm met een isolatiewaarde van 0,045 W/(m*K). Hoe lager de isolatiewaarde, hoe beter.
Door de zeer lage thermische geleidbaarheidscoëfficiënt  van de aerogel isolatie is er slechts een lage isolatiedikte van 6,5 mm nodig om dezelfde isolatiewaarde te bereiken die concurrerende producten bereiken met een dikte van 13mm.

PVC coating.

Alles wordt beschermd door hoogwaardig PVC, dat zeer goed bestand is tegen de effecten van UV-stralen. De coating biedt bescherming tegen externe factoren, vogels en knaagdieren.

Soepel en smal.

De totale buitendiameter van de totale leiding – pijp, isolatie, pvc en kabel – is slechts 34,5 mm. Daarnaast is de leiding erg soepel wat het zeer gemakkelijk in toepassing en gebruik maakt. Zo zou u de leiding rechtstreeks in de muur kunnen schroeven en heeft u geen ophangbeugels nodig. Ook past de leiding gemakkelijk onder panlatten door, wat de installatie vergemakkelijkt.

d1 16,6 mm
d2 21,4 mm
d3 34,1 mm
d4 34,5 mm
L1 40,0 mm
L2 60,4 mm